keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Hortensia/Hydrangea...

Hortensiaa pukkaa nyt vähän joka suunnalta. Monet nukkistelijat ovat innostuneet näitä näpräämään. Vaaleanpunainen silkkipaperi oli loistava materiaali ja ripsauksella vesiväriä sain kukintoihin eri siniliilan ja pinkin sävyjä.Fimosta tein pienet pallot, jotka liimasin ohueen rautalankaan. Paperilävistäjällä leikkasin silkkipaperista pyöreitä muotoja, jotka muotoilin hieman kuperaksi joustavaa silikoni alustaa vasten. Pyöreäpäinen massatyökalu oli hyvä tähän. Valelin fimopallon pinnan ohuelti liimalla ja pinseteillä kiinnitin  paperisilput pallon ympärille.


Päällystin rautalangan kukkateipillä. Leikkasin kapean palan tippiä ja painelin rautalangan ympäri kynsillä painamalla. Lopuksi kieputin teipin rautalangan ympäri. Tämä olikin ainut tapa, millä sain kukkateipin tarttumaan rautalankaan...onkohan tähän jokin parempi niksi?...saa vinkata.:)Vanha muovailuvaha, joka ei enää lapsille kelpaa on oiva materiaali keskeneräisille töille;)Taitoin kukkateippiä kaksinkerroin liimapuolet vastakkain ja leikkasin saksilla lehdet. Silikonialustaa vasten muotoilin lehtiä hammastikulla. Keskelle ja sivuille hieman juovia, joita korostin vielä vesivärillä.


Lehdet kiinnitin varteen liimalla. Lopuksi keräsin Hortensioista kimpun ja yhdistin varret rautalangalla. Fimosta tein ruukun ja röpöisen betonipinnan askartelumaalia töpöttelemällä, pienellä vaahtomuovinpalasella.Willa Helmiinassa kukkii nyt sitten päällekkäin ruusut ja Hortensiat ja pian paljon muutakin, mutta sehän ei haittaa. Pääasia että kukkia on paljon! 

Terassilla keinu odottelee jo talon väkeä auringon palvontaan. Ei kestä enään kauan, kesä on täällä pian<3Kevät terkuin<3

I made some more flowers. This time 
hydrangeas. Still missing a lot of flowers.

 Spring Regards
Lea

 

6 kommenttia:

 1. Muy bonito tanto el recipiente como las flores.

  VastaaPoista
 2. Your hydrangeas are very cheerful and add some pretty color to your front porch and I like your porch swing too! :)

  elizabeth

  VastaaPoista
 3. Hei Lea,
  Oman Hydrangeas ovat ihania. Rakastan värejä.
  Kiitämme meille, miten teit sen.
  Iso hali
  Giac

  VastaaPoista
 4. Ihana keinu (**)
  Ja nättejä kukkia taas tein.

  VastaaPoista
 5. Haha... ku on liian nopeet sormet, niin pääsee kirjootusvirheekki läpi ennenko ajatus on perässä...
  Siis teiT eikä teiN.... Anteeks hirveesti.
  T. nakkisormi ;)

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniita kukkia ja ruukku on upea! :) <3

  VastaaPoista