sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Ruusuköynnös/Rose vine...

Päätin siirtyä välillä ulkotöihin ja valmistin parvekkeelle ruusuköynnöksen. Köynnöksen olen ostanut aikaisemmin kirpparilta, joten valmistin siihen vain ruusut silkkipaperista kuviolävistäjällä. Köynnöksen lehdet eivät ole samanlaiset, kuin ruusuissa, mutta se ei nyt haitannut yhtään. Valmis köynnös nopeutti työtä niin paljon.Grillitikuista valmistin köynnökselle tukisäleikön, jonka maalasin valkoisella spraymaalilla. Säleikkköä kasatessa käytin apuna maalarinteippiä, joka piti nuo pystysuuntaiset tikut paikoillaan liimatessani vaakasuuntaisia tikkuja.


Kiinnitin ruusuköynnöksen säleikköön vihreällä rautalangalla. Pahvista valmistin istutusruukun, jonka sisälle laitoin reilusti muovailuvahaa, liimaa ja kahvinpuruja päälle.


Halusin ruusujen alle myös pienenpää kukkaa. Olen ostanut noita pinkkejä pikkupensaita myös kirpparilta aikaisemmin ja nyt hoksasin, että niistä saa tehtyä helposti sinistä pikkukukkaa Lobeliaa. Maalasin pienellä pensselillä pinkit kukinnot siniseksi ja vihreitä lehtiä tummemman vihreäksi.


 Lopputulos on aika hulppea ja näin kokemattomana kukantekijänä ei voi olla kuin tyytyväinen!

 


Kiitokset jälleen kommenteihin ja kevät auringon inspiroimana kaikki kukkia askartelemaan <3


Spring is near and weather have warmed much more. It was time to start making a dollhouse flowers. My first job was to make rose vine. I am satisfied with the result,  it became very cute. See you soon and have a happy crafting with flowers <3

7 kommenttia:

 1. Kauniita ruusuja olet tehnyt. Tuo lävistäjä näytää kivalta, en olekaan ennen nähnyt tuollaista <3

  VastaaPoista
 2. Una composición floral preciosa.Feliz semana:-)

  VastaaPoista
 3. Your rosebush is gorgeous. Spring is a wonderful time for creating flowers.
  Hugs, Drora

  VastaaPoista
 4. Hei Lea,
  Olen kunnioitusta näitä kauniita kukkia. Teitte uskomatonta työtä. Järjestely on fantastinen ja niin hyvin tehty.
  Iso hali
  Giac

  VastaaPoista
 5. It looks like vivid blue Lobelia is growing at the foot of your pink climbing roses which is a lovely color combination especially against your white trellis!

  elizabeth

  VastaaPoista