sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Ulkolaudoitus sytyketikuista/Dollhouse siding

Nukkekodin kattohirret pääsivät paikoilleen. Materiaali on "karvalautaa", joka sirkkelöitiin oikeaan mittaan. Hirret menevät lastenhuoneen ja kylpyhuoneen väliseinän läpi. Keskelle kattoa tulee vielä lyhyempi poikittainen hirsi, jonka läpi vedän kattovalaisimen. Sähköjohdot kiemurtelevat siis kylpyhuoneen nurkan ulostulo aukosta hirsien päälle ja jäävät katon alle piiloon. Kylpyhuoneen puolella koteloin johdot.


Ulkolaudoitus materiaali on sytyketikut, niitähän tulikin ostettua projektin alussa 3 pussia. Eivät ihan heti lopu... Asettelin laudat vaakasuorassa tiililadonnalla ja lyhensin tikkuja puolittamalla. Kiinnitin laudat supervahvalla sikaliimalla, joka on tarkoitettu puulle.


Sivuseinien vinosta kohdasta asettelen laudat pystysuunnassa. Korostan ladontaa vielä valkoisella maalilla ja koristelistalla. Pohjaväri talossa tulee olemaan harmaa. Myös talon kulmiin tulee valkoiset koristelistat.Rakentamisen tässä vaiheessa kustannuksia ei tullut. kaikki oli jo valmiina ostettu, tai varastosta kaivettu ja hyvä niin. Onhan tässä rahaa jo mennytkin melkoisesti! Enpä olisi uskonut alussa, miten kallis tämä harrastus voi olla, vaikka kuinka yrittää kaiken tehdä itse.

Dollhouse is finally getting shape and looking good, but still there is lots to do and thats great!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti