perjantai 20. marraskuuta 2015

Keittiön aukeavat yläkaapit/Kitcen upper cabinets

Valmistin keittiöön aukeavat yläkaapit 2mm:stä pahvista. Ostin tuota pahvia aikoinaan askartelukaupasta ja siitä on kyllä ollut apua moneen askarteluun. Pahvi on todella tukevaa ja helppo työstää.2. Oviin halusin lasit pokien sisälle ja hieman koristeellisuutta listojen kulmiin. Leikkasin ovet tapettipuukolla ja hioin rösöt kynsiviilalla.

3. Maalasin kaapit valkoisella vesiohenteisella kalustemaalilla. Askartelumaalien peittävyys on mielestäni todella huono, mikäli maalaa tummempaa pahvia. Kalustemaali kuivuu  nopeasti ja toimii ihan yhtä pahvin kanssa, kuin askartelumaalit. Leikkasin myös hyllylevyt ja maalasin ne  sytyketikkujen päällä.
 4. "lasi-oviin" halusin koristeellisen kuvion ja löysinkin sen sivustolta, josta voi ladata ilmaiseksi kaikenlaisia printtejä. Sivustolta löytyy yli 4000 mallia ja se tuottikin hieman valinnan vaikeutta:) Muuttelin kehystä kuitenkin hieman ovien malliin sopivaksi. Venytin kehyksen kuvankäsittely ohjelmalla soikeaksi ja poistin tekstin.
5. Tulostin kehykset ohuelle läpinäkyvälle kalvolle, jonka ostin askartelu kaupasta. Päällystin leikatut kalvot vielä kontaktimuovilla, jotta muste ei tahriintuisi.

After printing images to film you need to coat it with contact plastic, so the colors wont smudge.
6. Hyllylevyjen alle leikkasin tulitikuista levyjen mittaiset tuet, jotta hyllyissä olisi enempää tartuntapintaa liimalle. Hyllyt kiinnitin Erikeeperillä runkoon ja kalvot kiinnitin oviin pikaliimalla.
 
7. Saranat kaappeihin tein muropaketin pahvista. Yksinkertaiset suorakaiteen muotoiset palat, jotka maalasin, liimasin ja viimeistelin hopeamaalilla.Dollhouse upper-cabinets are ready.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti