sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Ruokasalin tilanjakoa/Dining room divider...


Ruokasalin tilanjako meni uusiksi. Valmistin väliseinän, joka erottaa eteisen ja ruokasalin, myös ikkunan eteen tuleva lukunurkkaus on nyt kodikkaampi. Kirjahylly tuosta tietenkin vielä puuttuu ja mahdollisesti teen myös pienen pöydän ikkunan eteen.

 I arranged the dining room again. I made room divider from cardboard, because the room was too big and  empty...

 

Tältä tilanne näytti ennen väliseinää. Ruokasali oli jotenkin kolkon tuntuinen. Rakentaessani nukkekodin suurilla huoneilla en tullut ajateelleeksi, että isonkin huoneen sisustaminen on haastavaa. Paljon täytyy miettiä yksityiskohtia ja huonekalujen sijoittelua, jotta huoneesta tulee kodikas, järkevä ja mielenkiintoinen.This is what the room look like before room divider.


Valmistin väliseinän puupahvista. Aluksi aioin tehdä sen vanerista, mutta koska halusin reikäkuvioita seinään joudun tyytymään pahviin. Käytössäni ei ole laitteita vanerin leikkaamiseen tällä tavalla. Muropaketin pahvista tein kukkaruukut ja rautalangasta ja maalarinteipistä muratit.

  those Hedera was made of iron wire, masking tape and watercolors.

 
 Maalasin seinän Gessolla useaan kertaan. Taustapuolelle leikkasin vanerista tukipylvään, jotta seinä ei pääse taipumaan. Taustapuolelle tein myös taulun ja laitoin muutaman naulakon.

 I painted the wall with Gesso and added print painting and a few wall hooks.

 
Tein myös elämäni ensimmäisen nojatuolin. En ole vielä varma jääkö tuo tähän huoneeseen, vai siirtyykö muualle. Nojatuolin kankaan, tyynyn  ja siniset verhot printtasin kankaalle vahapaperin avulla. Mallin löysin Designers Guildin sivuilta, jota kuvankäsittelyohjelmalla muokkasin kokonaiseksi. Ohjeen nojatuolin tekoon löysin täältä http://1inchminisbykris.blogspot.fi/2013/01/chair-upholstering-tuttorial-how-to.html.

I also made my first  armchair. curtains, pillow and
armchair fabric print is from Designers Guild . I printed the fabricks with waxpaper and used image processing program to making those patterns.


Ensimmäistä kertaa kokeilin myös Fimoilua. Eihän tuo muoto nyt ole täydellinen, mutta saa kelvata. Peilin sijoitin portaiden päätyyn eteisen puolelle ja siitä oli todella hankala ottaa kuvat. Kunnon kuvakulma löytyi ainoastaan keittiön ikkunasta kurkkimalla:)...


I also made my very first fimo crafting. Well it did't go so well, the shape of the mirror is not so good... need more practice:) 
Valmistin myös sateenvarjon sillkipaperista. Ohje siihen löytyy täältä http://jorgelina74.blogspot.fi/2013/01/tutorial-paraguas-cerrado.html

This umbrella was made from silk paper. Here you can find tutorial http://jorgelina74.blogspot.fi/2013/01/tutorial-paraguas-cerrado.html.


 Olen nyt tyytyväineen huoneen tilajakoon, ainoastaan tuo pitsinen verhokappa häiritsee. Taidan vaihtaa sen tilalle jotain läpikuultavaa ja kevyttä. Ruusuverhoista vielä sen verran, että pujotin ohuen rautalangan helmapäärmeeseen, näin verho oli helppo saada laskeutumaan luonnollisesti.

I'm satisfied the room now and in future its much easier to continue the decoration, only that blue little curtain will change to another. I was thinking something transparent and light. I´m also going to make bookcase in that corner.
Kiitokset kauniista kommenteista edelliseen postaukseen ja tervetuloa uudet lukijat.

Thanks for the nice words about my last post and wellcome new readers:)
8 kommenttia:

 1. What a STUNNING home and how I would love to walk into that living room and hallway. :))

  Love the motto on the door. :)

  VastaaPoista
 2. Gorgeous! The Staircase and the room divider are fantastic. But then, the whole setting is fantastic!
  Diane
  http://myminiaturesjournal.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Hei Lea,
  Kuinka ihanaa. Tilanjakajana oli sekä loistava idea ja kauniisti hyvin tehty. Rakastan luomasi huoneeseen erillinen sisäänkäynti kanssa. Hyvin tehty. Huone on kaunis.
  Iso halaus
  Giac

  VastaaPoista
 4. the divider served a purpose on both sides adding interest to both!

  VastaaPoista
 5. Ihanan värikäs ja silti rauhallinen huone. Uusi seinäke täydensi kokonaisuuden. Todella hyviä ideoita sinulla!

  VastaaPoista
 6. Very beautiful! Hello from Montreal, Canada. :)

  VastaaPoista
 7. This is just amazing . I love your miniature works. Your minis are adorable and magical. You are amazing miniaturist!!! Love this blog!!!!
  Aniela
  It will be great motivation for me if you visit my blog and follow(click)

  VastaaPoista