sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Roombox sisustuskauppa valmis/ Roombox interior shop is ready...

Willa Design sisustuskauppa viimein valmis...ainakin toistaiseksi. Jotain pientä varmasti vielä lisään kauppaan, mutta toistaiseksi saapi olla näin. Niin moni muu projekti jo "polttelee" niin pahasti, että on aika jatkaa muihin puuhiin. Keskeneräiseksi tämä ei toki jäänyt, mutta ainahan voi vähän parantaa...
Kaupan sisustus on melko yksinkertainen ja muunneltavissa myytävien tuotteiden mukaan. Hyllyjen välissä oleva tyhjä kohta on tarkoitettu huonekaluille ja ripustettaville verhoille. Tapetti on kaunis ruusu tapetti, joka ei kuitenkaan nyt tarkentunut kameraan kunnolla. Seiniä kiertävät mainoslistat on tehty valokuvapaperista ja mustiksi maalatuista bambutabletin tikuista. Kaikki kangaspakat ja tyyny kankaat olen itse tehnyt netistä löytämistäni malleista kuvankäsittely ohjelmalla muokaten, jonka jälkeen tulostin ne kankaalle vahapaperilla.


  
 Sisustuskauppa sijaitsee rantakadulla ja nimensä veroisesti ikkunasta näkyy ranta...tulostin netistä löydetyn kuvan A4:lle ja laitoin kuvan hieman vinottain kaupan eteen. Aika hauskasti tuo toimii...parempi tämä, kuin ikkunasta näkyvät askartelutarvikkeet työpöydällä.


Toisella seinällä on pahvista tehty ovi, josta on kulku Kaupan omistajan ja Willa Helmiinan äidin, Ursula Ruususen työhuoneeseen. Siellä hän ilmeisesti nytkin rehkii, kun ei näy paikalla;) Hehkeä punatukkainen myyjätär Viola on kuitenkin myymälässä tiskin takana ja valmiina palvelemaan asiakkaita. Kauniit kukkaset pöydällä on Katrina Rauhaniemen tekemät.Sinisestä pitävälle löytyisi tällainen kokonaisuus. Upea Designers Guildin hortensia aiheinen parisänky. Settiin kuuluu sänky johon liimattu kiinni pahvista valmistettu patja. Patjan päällä röyhelölakana, joka liimattu helmoista osittain kiinni. Lakanan päällä irroitettava tikattu vanutäyte sijauspatja, tilkkutäkki päiväpeite ja kolme koristetyynyä, joissa hortensia ja ruusu printti. Sängyn pituus 18cm, leveys 13cm, päädyn korkeus 12cm, istuinkorkeus 4,5cm.
Lapselle tai lapsenmieliselle hieman leveämpi sänky, tässä voisi pötköttää kaksikin lasta. Kaunis turkoosi "puinen" sänky, jossa värikäs upotettu ja pehmustettu pääty. Settiin kuuluu sänky, pahvinen korkea patja, jonka reunat kantattu printtikankaalla, irroitettava tikattu vänutäyte sijauspatja, tikattu päiväpeite ja koristetyyny...unohtamatta yöpöytää;) Pituus 18cm, leveys 12cm, päädyn korkeus 10,5, istuinkorkeus 4,5cm.
Myymälässä on myös melko hyvä valokoima sisustustyynyjä Designers guildin, Marimekon ja Vallilan printeillä...


 Sekä erilaisia julistetauluja, joissa on "lasi" ja kehykset.


 Tervetuloa kaupoille:)
Terkuin: Lea

 My roombox interior shop is ready for now...i will adding details later. That empty spot between shelves is place for furnitures and curtains. I made some beds, pillows and poster for sale.

 Best regards:Lea


4 kommenttia:

 1. Ooooo, the shop interior and items on sale are very elegant!

  VastaaPoista
 2. Hei Lea,
  Kauppa on kaunis. Rakastan vuodevaatteet teit. ne ovat kaikki upeita sarjaa.
  Iso hali
  Giac

  VastaaPoista
 3. Upean näköinen kauppa. Kauniita tuotteita on siellä myynnissä.

  VastaaPoista