maanantai 9. toukokuuta 2016

Värikäs lastensänky/Colorful children's bed

Kiirettä on pitänyt. Olen rakentanut huonekalu-ja sisustuskauppaa, valmistanut kauppaan myytäviä tuotteita, viimeistellyt Willa Helmiinan julkisivua ja paljon muuta. Tämä sänky kokonaisuus valmistui jo jokin aika sitten, mutta en ole oikein ehtinyt edes blogia kirjoittamaan. Valmistin sängyn puusta ja puupahvista ja tekstiilit ovat Designers Guildin. Sänkyyn kuuluu paksu pahvista valmistettu patja, jossa on värikäs kiinan lyhty kanttaus sivuilla. Valkoinen tikattu ja vanutäytteinen sijauspatja, sekä tilkkukuvioinen vanupeite. Sängyn päädyssä on pehmuste, jossa myös lyhty printti. Yöpöydän valmistin puupahvista ja sen sisäosassa on sama printti, kuin peitossa.

 


Tässä muutama työvaihe kuva. Päädyt tein puupahvista, jotka "viilutin" tapettipuukolla pinnasta. Halusin pinnan näyttävän laudoitetulta. Sälepohja on sytyketikuista ja jalat ohuesta puurimasta, jota muotoilin hieman. Maalasin pohjan ensin Gessolla ja turkoosilla kalustemaalilla viimeistelin. Päiväpetteen sisälle ompelin folion, jotta peitto laskeutuisi paremmin. Helmat eivät kuitenkaan laskeudu täysin, koska peitossa on vänutäyte. Olen kuitenkin tyytyväinen lopputulokseen ja tuo tilkkuprintti on aika herkullinen:)

Aurinkoista kevättä kaikille!
 

I made a another bed for my furniture shop, that is almoust ready. Next time I'll show you some progress. 

have a sunny spring!

4 kommenttia:

 1. Hei Lea,
  Sänky on fantastinen! Se on hyvin tehty ja rakastan lakanat! Väri on kaunis ja koko kappale on hyvin viehättävä!
  Iso hali
  Giac

  VastaaPoista
 2. Kaunista, ihanat värit, taidokas työ.

  VastaaPoista
 3. Patjakangas on valtavan ihana! On mukava seurata blogiasi, kun osaat niin taitavasti yhdistellä ja käyttää materiaaleja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minimaailmassa on kiva "revitellä" värien kanssa. Kokeilla rohkeammin, kuin 1:1 koossa:)

   Poista