maanantai 6. kesäkuuta 2016

Romanttinen sininen sänky/Romantic blue bed...


Tässä taannoin tein sinisen romanttisen sängyn, jonka petivaatteet ovat aikasta ihanat. Sininen Designers guildin hortensia printti ja perinteinen ruutu kuosi sopivat kivasti yhteen. Päiväpeite on vielä tilkkutäkki tekniikalla ommeltu ja siihen yhdistetty eri sinisen sävyisiä tilkkuja hortensian ja ruutujen kaveriksi. Lopputulokseen olen todella tyytyväinen ja mikäli Willa Helmiinan tilat antaisi myöten, tämä jäisi itselle...Tämä sänky petivaatteineen on siis myynnissä.


Sängyn runko on valmistettu tukevista sytyketikuista.


2mm:stä todella tukevasta puupahvista leikkasin sängynpäädyn. Ohuesta muropaketin pahvista leikkasin pehmustettuun osaan tulevan päätyosan ja ohutta vanua kaksi kerrosta, jotka ompelin löyhästi muutamalla pistolla yhteen.


Toiseen päätyyn leikkasin suorakaiteen muotoisen "jalkapalan" puupahvista.


Printatun kankaan leikkasin päädyn muotoon hieman isompana, kuin pahvin ja asettelin sen päydälle printti puoli alaspäin. Vanun kiinnitin muutamalla liimatipalla muotoon leikattuun muropahviin ja asettelin ne kankaan päälle. Kankaan leikkasin sahalaitaisesti ympäriinsä ja liimasin napakasti muropaketin pahviin.Maalasin sängyn rungon ja puupahvisen päätypalan Gessolla. Verhoiltun  osan liimojen  kuivuttua, liimasin pehmusteen sängynpäätyyn ja tueksi laitoin tiheästi pyykkipinnoja.


Pehmusteen liimauduttua, liimasin päätypalan paikoilleen ja runko oli valmis.


Patjan valmistin aaltopahvista ja päällystin puuvillakankaalla. Liimasin molemmille puolille ensin palat, jotka meni hieman reunojen yli.


Patja valmis ja paikoillaan. Patjan reunoja ei tietenkään edes näy, kun patja uppoaa sängyn runkoon mittojen mukaan. Päällystin kuitenkin myös reunat, kun olen sen verran tarkka näissä hommissa;)Päiväpeitto oli aika työläs ommella, kun en ollut aiemmin tehnyt tilkkutäkkiä näin pienessä koossa, mutta kärsivällisyys palkittiin ja siitä tuli tosi söpö! Päiväpeitteessä on myös ohut vanu sisällä.Kesäterkuin: Lea

This is the third bed i made for sale. It came out very romantic and cute. If my own dollhouse bedroom would be bigger, i would keep this for my self. Those  bedroom windows are making it impossible, because the headboard is so high. 
Summer Greetings: Lea 
3 kommenttia:

 1. Hei Lea,
  Tämä on vain kaunis. Rakastan ompelun yksityiskohtaisesti. Vuodevaatteet näyttää hyvin realistinen ja koko sänky on suuri.
  Iso hali
  Giac

  VastaaPoista
 2. That is a gorgeous bed! I love that you even made a slat bottom. It turned out amazing!
  hugs♥,
  Caroline

  VastaaPoista