maanantai 12. syyskuuta 2016

Kaksion tunnelmakuvia/Two-room apartment ambience pictures...


Monista vaikeuksista huolimatta kaksio alkaa olla valmis, jopa kaikki ärsyttävät listoitustyöt on tehty. Huonekaluista puuttuu enään sohvapöytä ja pientä rekvisiittaa pitää tehdä. Olen tyytyväinen lopputulokseen ja tummahko värimaailma sisustuksessa on jotenkin kiehtova vaaleitten ja hempeiden sisustustöiden jälkeen. Oli hauska myös tehdä modernia "äijä boksia" ja hieman hullutella asukkaan, eli James Pontin naistenmies teemalla:)...tiedä sitten lähtikö lapasesta? Voipi olla, että kaksioni sijoitetaan kerrostaloon hyvin hyvin korkealle, jotta pienimmät näyttely vieraat eivät näe näitä yksityiskohtia;)Postimies on tuonut uusimman Hesarin, mutta kylläpä on uutiskynnys laskenut:)...


Eteiseen tein sateenvarjon mustasta roskapussista, jonka liimaaminen oli kuitenkin hyvin hankalaa. Vanhasta keinonahkaisesta käsilaukusta tein motskari rotsin, ihan hyvin onnistui aloittelijalta, mutta hihat ovat hieman hassussa asennossa, kun tein takin ilman olkasaumoja...tosin tuo nahka oli sen verran paksua, etten tiedä olisiko ne olkasaumatkaan auttaneet. Moottoripyörä kypärä pitää vielä tehdä Fimosta ja bootsit olenkin jo tehnyt.

Tapetin photoshoppasin ja liitin lautaprinttiin Bond leffojen nimiä ja vuosiluvut. Tuli aika kiva.


Eteisen peiliin on näemmä muutama leidi jättänyt rakkausviestin huulipunalla ja pöydällä on passi...onkohan James lähdössä matkoille?...juu ja "hivenen" on remppapölyä peilissä! Pöydän alla kurkkii krominen gebardi, joka on muovinen lelu, jonka katkaisin sahalla ja maalasin spraylla. Kromispray on ihan huippu, mutta kuivumisaika monta päivää!
Jotenkin tuo viinipunainen satiininen aamupalttoo muistuttaa jotakin?...eikö sillä eräällä rikkaalla, vanhalla kartanon herralla ollut aina aamutakki päällä?...Naisteniehen maine hänelläkin?!Kylpyhuoneessa on hieman... sanoisinko eroottinen maalaus peilin yllä...ja moderni teema tummilla sävyillä jatkuu.

Kiitos kun kävit kurkkimassa!


Little peek for my exhibition two-room apartment. Its almoust ready. I only need to do sofa table and some small items. 

Thanks for visiting!

10 kommenttia:

 1. Hei Lea, pidän yksiöstäsi tosi paljon, kissaeläinpöytä, seinämateriaalit, mustat listat, upea kaikkiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta, itsekin tykästyin kovasti mustiin listoihin ja karmeihin. Olisi aika makeat oikeassa kodissakin:)

   Poista
 2. Hei Lea,
  Nämä ovat kauniita kuvia! Rakastan keittiö ja kylpyhuone. Ne näyttävät hyvin realistinen ja olet valinnut ihana otsikot ja päättyy. sisäänkäynti pöytä on suuri.
  Iso hali
  Giac

  VastaaPoista
 3. Tää on upea, eikä varmasti toista samanlaista kerrostaloon eksy. Onneksi tässä koossa voi välillä irrotella ihan tavallisesta poikkeaviin sisustuksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leila, juu irroitella tässä todellakin saa ja se onkin yksi suuri juttu, mikä antaa kipinän näihin ministely hommiin. Ihanaa kun saa revitellä!

   Poista
 4. Aivan mielettömän huikea! <3 Sun kädenjälki on vaan niin älyttömän taidokasta! Tykkään!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija, tottesin itsekin että alkaa "tuottamaan hedelmää" yli vuoden treeni pahvin käsittelyssä. Puusta en juurikaan ole vielä tehnyt, mutta pahvista alkaa taipumaan melki mitä vain, myös työjärjestykseen on tullut järki mukaan, enkä etene peppu edellä puuhun:)

   Poista
 5. Upealta näyttää ja täynnä kivoja yksityiskohtia! Terkuin melkein naapurisi Jokelasta ;)

  VastaaPoista