sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Minimaraton, satumainen lastenhuone/A fabulous children's room...

Minimaraton jatkui lastenhuoneen sisustamisella. Löysin tuon upean linnakuvan jo kuukausia sitten, mutta vasta nyt sain sen seinälle. A4 koossa tulostettaessa kuva oli liian pieni ja koska en halunnut tehdä palapeliä kävin suurentamassa kuvan kokoon A3. Tietenkin korkeudesta piti vähän lyhentää, mutta pituus riitti hyvin.

Kerrossänkyä olin aloitellut jo vuosi sitten! Apua, miten nää mun jutut jää aina näin kesken?! No nyt tuli sänkykin valmiiksi liukumäellä ja tornilla höystettynä.
Tietenkin mini Helmiinalle piti tehdä keinuhevonen. Tämä ei itseasiassa ollut keskeneräinen juttu, vaan ihan uusi, mutta sainpa sen valmiiksi muutamassa päivässä.Myös verhot ja matto oli keskeneräisiä. Värjäsin kankaan yli vuosi sitten ja nyt vasta sain ommeltua ne valmiiksi...ihan älytöntä tää muu touhu... Vesiväreillä värjätessä olen huomannut, että paras puuvilla kangas on polyesteri-puuvilla sekoite. Väri kiinnittyy paremmin ja väritkin pysyvät kauniimmin. 100%:n puuvilla pölisee ommellessa ja värit jää aika haaleaksi.Mini Eemeli ja Leo intoilee valmistuneesta sängystä. Viimeinkin pääsee liukumäkeen ja nukkumaan ritari peiton alle!...mutta hups, tyynyt puuttuu vielä!
Tässä Helmiinan prinsessa sänky, joka siis oli jo valmiiksi tehty. Nyt kuitenkin mietin, jos lisään siihen vielä jotain? Ideana oli alunperin tehdä todellinen hörhelö bling bling sänky, mutta toteutus jäi kuitenkin hieman kesken. Jotain tarvis vielä tehdä...ehkäpä ainakin sängyn aluslaatikko leluille.
Tässä pienet ohjeet tämän kerran tuotoksille...

Keinuhevonen/Rocking horse


Vesiväreillä liukuvärjätyt tekstiilit/Watercolored textiles


Satumainen kerrossänky/Bunk bedTässä kaikki tällä kertaa. Kiitokset edellisen jutun kommentteihin. Palautetta on aina kiva saada ja saa myös kritisoida;)..Ensi viikolla luvassa arvonta blogini 1-vuotis synttäreiden kunniaksi!

This time a decided to gontinue childrens room. Bunk bed and those colored fabricks i started to make almoust year ago, but now i make them finished. For some reason many of my works seem to left unfinished...maybe i have too many ideas at the same time and absolutely too little time! 
thanks for the comments and see you soon!

Lea 
 7 kommenttia:

 1. Ihanan söötti lastenhuone! Kaikki yksityiskohdat ovat niin viimeisen päälle harkittuja ja tehtyjä. Tarjoilet meille lukijoille herkullisen katselukokemuksen. Kiitos siitä:)

  VastaaPoista
 2. kivoja ideoita ja kauniit toteutukset <3 ohjeiden fontti on vaikealukuinen, vaikka sinällään ihan kaunis, sopii paremmin otsikkoihin kuin tekstiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa. Taidanpa korjata tuon fontin selkeämmäksi, jahka kerkiän:)

   Poista
 3. Hello Lea,

  Such a fantastic room to rest and play in! I am sure those three are having great fun with the magical pony and the slide! :)

  Kind regards,
  Nina

  VastaaPoista
 4. Ihania juttuja jälleen kerran. Tuo linnatapetti on todella upea.
  Eikös kerrossänky kaipaisi kaiteet yläsänkyyn...? ;)Tai kenties jokin viirinauha koristeeksi sänkyjen väliseen tilaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaide tosiaan nyt puuttuu. Patjasta tuli niin muhkea, että kaide jäi liian alas. Tuohon sängyssä olevaan torniin tulee vielä lippu/viiri, sitä en kerinnyt vielä tekemään ja peräseinälle olen suunnitellut lippunauhaa;)

   Poista