torstai 19. tammikuuta 2017

Uudet tuulet puhaltaa blogissa...

Innostuin uudistamaan Blogia kevään myötä. Kyllä vain, kevät on jo alkanut. Selkeät merkit on lintujen laulu iltamyöhään ja kevät kuvastojen tippuminen postiluukusta;)

Tausta ja Blogin pääkuva on vaihtunut, mutta lisäyksenä on tullut alasivut suuren kuvan alle. Eli pääsivun Willa Helmiinan lisäksi on sivu, joka on omistettu kokonaan Seinäjoen nukkekotinäyttelyyn rakentamalleni kaksiolle, tunnelma kuvia ilman tekstiä:)

Lisäksi löytyy Nukkistelijan niksit, johon olen kerännyt omakohtaisesti hyviksi todettuja ja muilta harrastajilta kuultuja hyviä niksejä askarteluun. Tälle sivulle otan mielelläni myös teiltä niksejä ja voit lähettää vaikka blogisi linkin minulle, jos sellainen on.

Neljäs sivu sisältää tekemiäni printtejä, jotka soveltuvat tapeteiksi ja kankaiden printeiksi. Vain yksityiseen käyttöön, ei kaupalliseen...

Viides ja toistaiseksi viimeinen sivu on vierailijoiden galleria, joka ottaa ilolla vastaan kuvia, joissa on hyödynnetty/sovellettu ohjeitani. Jos haluat siis tuotoksestasi kuvan nimimerkin kera, laita viestiä yhteydenotto lomakkeen kautta (Blogin vasemmassa yläreunassa). 
Mutta mitäs kuvassa on? Ensimmäistä kertaa eläissäni minua suosi arpaonni ja voitin ihanan posliinisen astiaston Hurauskadun Talot blogista, kiitos vielä kerran Raija Maula! Astiasto on täydellinen Willa Helmiinan kyökkiin:)


Eli kurkkikaapa blogini uudistukset läpi ja kertokaa mitä mieltä olette? Pitäisikö jotain juttua vielä hioa? Onko fontti helposti luettava?

Terkuin:Lea


4 kommenttia:

 1. Beautiful kitchen corner. I love the kitchen furniture with the drawers and handles. Great details.
  Hugs, Drora

  VastaaPoista
 2. Hei Lea, kiitos uudesta fontista - tämä on helpompi lukea kuin se edellinen <3

  VastaaPoista
 3. Onnittelut arpajaisvoitosta! Kaunis astiasto sekä keittiö. Blogisi on ihanan raikas ja romanttisen hempeä. <3

  VastaaPoista
 4. Totta tosiaan. Kevät on täällä alkanut. Blogisi näyttää tosi söpöltä.

  VastaaPoista