perjantai 26. toukokuuta 2017

Pieniä juttuja kiireiden keskellä/Small stuff in the middle of the rush...

Viime aikoina ei ole juurikaan ollut aikaa nukkisharrastukselle puutarha ja remppatöiden vuoksi. Tänään kuitenkin sain viimein jotain aikaiseksi ja olen yllättynyt, että näin ekstemporeena tehtynä, nämä onnistuivat ilman mitään suurempia suunnitelmia. Pikku neiti Helmiina sai tuo isomman nuken aikaisemmin ja tänään tein polymeerimassasta vastasyntyneen vauvanuken kapaloissa. Olen joskus nähnyt vastaavasta vauvasta kuvan Pinterestistä ja jotenkin sen helppo toteutus oli jäänyt takaraivoon kytemään. Vauvan valmistus oli todella helppoa, kun ei tarvinnut tehdä jalkoja ja käsiä.

Valmistin massasta myös kauan haaveilemani tehosekoittimen ja olin yllättynyt, miten helppoa sekin oli muotoilla, ainoastaan pyöreän kulhon valmistamisessa oli hieman haastetta. Maalasin valmiin tehosekoittimen lopuksi pinkillä kynsilakalla.

Ja ruokasali sai viimein itämaisen ihanan maton! Olin haalinut useita mattomalleja koneelleni ja ensimmäisen kerran kävi niin, että ensimmäisessä tulostuksessa värit olivat juuri sitä mitä pitikin. Matto on siis kankaalle tulostettu ja useinmiten nuo tietokoneen näytöllä näkyvät värit vääristyvät todella paljon.


Täydellinen väri silkkiverhojen kaveriksi:) 
Eli pieniä juttuja tällä kertaa valmistui nukkekotiin, mutta niin ihania<3

Kiitos kun kävit kurkkimassa:)

 
Recently, there has hardly been time for crafts, but today i finally made something. Little newborn babydoll for Helmiina, blender and oriental carpet in the dining room. 
Thank for visiting, see you soon:)

6 kommenttia:

 1. Olet kyllä onnistunut täydellisesti maton suhteen:)
  Harmikseni totesin, että sinä käytit kynsilakkaa polymeerimassan maalaamiseen. Maalattu pinta muuttuu ajan kanssa tahmeaksi ja työ menee niin sanotusti pilalle.

  VastaaPoista
 2. Your kitchen and dining room are Alive with color and Very Cheerful!
  You have done a good job modeling your electric mixer and I love it in pink! And who wouldn't wish to bake cakes all day in a kitchen as lovely as yours is? :D

  elizabeth

  VastaaPoista
 3. Lovely kitchen and dining roods. Great work!
  Hugs, Drora

  VastaaPoista
 4. Prinsessan koti on ihan mahdottoman ihanaa katseltavaa! <3

  VastaaPoista
 5. Hei Lea,
  Kuinka ihanaa. Ne ovat hyvin tehtyjä. Pidän erityisesti matosta.
  Iso hali
  Giac

  VastaaPoista