lauantai 5. elokuuta 2017

Kissa vieköön/Cats...

Willa Helmiinan kuistille piti tehdä kissa ja siitä se ajatus sitten lähti... ja hieman lapasesta! Halusin kokeilla kissan muotoilua eri asennoissa ja erilaisilla karvoilla. Muotoilu oli kieltämättä hieman hankalaa, kun en omista kissaa, mutta yritin muistella, miten kissa liikkuu ja leikkii... Kissan vartalo on tehty Fimosta ja käytin käpälien ja päiden tukemiseen tukevaa rautalankaa. Aikaisemmin olen nukittanut eläimiä 100%:lla polyesterilangalla, se on erittäin toimiva materiaali, mutta todella hidas leikata muutaman millin silpuksi. Lankakoria tutkailemalla löytyi muutama villainen pörrölanka ja päätin kokeilla, miten se sopisi karva materiaaliksi. Se oli loistava materiaali! Langan säikeitä avaamalla sain hieman hienommaksi langat ennen leikkaamista ja nyt se leikkauskin sujui huomattavasti nopeammin. Lankasilpun paikoilleen liimaaminen oli myös nopeampaa.

Istuvat tyttökisut. Vasemmanpuoleinen hieman kainostelee, keskimmäisellä on pentu matkassa ja oikeanpuoleinen punavalkoinen katselee sivulle.Musta kollikissa Sylvester selvästi tarkkailee ympäristöään ja hän päätyykin Willa Helmiinan kuistille vahtimaan. Kaksi pentua leikkii  lankakerällä ja etummaisena makoileva taitaa olla melkoinen hulivili asennostaan päätellen.


Musta pulska kollikissa on päiväunilla.


Valkoisella kisulla taitaa olla metkut mielessä, meinaako kynsiä sohvaa?
Kissoja tehdessä siis selkeästikin syntyi mielikuva sukupuolesta siinä vaiheessa, kun kisu sai turkin. I decided to learn how to do a cat.  I do not have a cat, so the cat's body and and postures was quite hard to figure out and do. 

Terkuin/ Best regards:Lea

2 kommenttia:

 1. Hei Lea,
  Mitä ihastuttavia kissoja. Ne ovat hyvin tehty ja turkis on hieno ajatus.
  Iso hali
  Giac

  VastaaPoista
 2. Hei, Lea! Kissat ovat ihania! Pidän siitä, että ne ovat hyvin erilaisia, ja kaikilla on oma luonteensa. Hugs, Julia

  VastaaPoista