sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Willa Helmiinan perhe uudistui ja tarina: Matkalla ompelimoon osa 1/Pimped dolls...

Leo ja Eemeli  leikkivät huoneessaan, kunnes perheen koira Prinsessa keskeyttää leikit. Prinsessa vinkuu ja katsoo poikia anovasti.

- Mikä hätänä Prinsessa, onko pissihätä?  Eemeli kysyy.

- Ei me ehditä sun kanssa lenkille, kun me leikitään lentokoneilla, pyydä äitiä viemään lenkille, tokaisee Leo tohkeissaan ja päristelee suustaan lentokoneen ääniä.Leo ja Eemeli ovat valmisnukkeja, jotka saivat uuden ulkonäon pienellä tuunauksella. Uudet hiukset ja enimmät meikit ja maalatut kengät poistin kynsilakanpoistoaineella. Pojat saivat myös viimein uudet vaatteet ja lenkkarit. Kengät on sovellettu Mira Virran ohjeesta.Helmiina katselee olohuoneessa haltioituneena telkkarista balettia. Hän rakastaa balettia ja käy itsekin tanssitunneilla. Pian heidän tanssiryhmänsä pitää balettitanssi näytelmän ja hän on lähdössä ompelimoon hakemaan mittatilauksena teetettyä pukuaan äitinsä kanssa.- Iskä meneekö äitillä vielä kauan, en jaksa enään odottaa?
- Äiti on ihan pian valmis, voit vaikka mennä jo alakertaan etsimään ulkovaatteesi ja hakea lapasesi  kylpyhuoneesta. Ne ovat varmaan jo kuivuneet, isä sanoo.


Willa Helmiina sai uuden isän. Valmistin nuken kokonaan itse Fimosta. Viskoosista tein hiukset ja kulmakarvat, Henrillä on myös ripset, jotka ovat mustaa viskoosia...ja jottei tulisi epäselvyyksiä sen suhteen, kuka kumma tämä mies on, kun edellinen isä oli vaaleahiuksinen valmisnukke...niin paidassahan se lukoo;)Helmiina myös uudistui ja sai uuden mekon ja pinkit "Uggit". Vaaleiden saparoiden tilalle tuli pitkät punaiset hiukset. Hän on selvästikin isin tyttö.


Äiti Ursula on käynyt kampaajalla ja pitkät hiukset lyheni polkkapituuteen. Leikatut hiukset siirsin nuoremmalle Leo pojalle. Hän sai myös uudet vaatteet ja ruskeat "Ugg" saappaat.


Ursula on makuuhuoneessa kampaamassa hiuksiaan.
-No mitäs Prinsessa on vailla? Taitaa olla pissihätä. Nyt en kuule ehdi kanssasi lenkille. Lähden Helmiinan kanssa asioille. Menepäs pyytämään Henriä lenkkikaveriksi.Prinsessa löntystää häntä heiluen olohuoneeseen, jossa Henri istuskelee tietokoneen äärellä.
- Huoh, kylläpä ramaisee...isä puhelee itsekseen.- Mitäs Prinsessa on vailla? Henri kysyy anova katseiselta koiralta. Taitaa olla päivälenkin aika, vai mitä tyttö? Se tekisi minullekin hyvää. Mennään ulos happi hyppelylle, ulkona on kaunis ilma.Prinsessa on mielissään, kun lenkkikaveri löytyi viimein.
- Hyvä tyttö, mennään ulos. Henri sanoo ja silittää koiran päälakea.Viimein pääsi Prinsessa lenkille ja ensi kerralla piipahdetaan ateljee ompelimoon noutamaan Helmiinan balettipukua.
Uudistuneiden nukkejen myötä Willa Helmiina heräsi todella eloon ja uusilla kengillä nuket pysyvät pystyssä ilman seisontatukea.

Kiitokset Miralle kenkien ohjeesta, siitä aukesi ihan uusi maailma. Ohjetta on niin helppo soveltaa moneen muotoon:)

The dolls were renewed with new hair and clothes. 
I also made a new father.

2 kommenttia:

 1. Hei Lea,
  Nämä nuket näyttävät hyvin tuoreilta ja tyylikkäiltä. Suuri työ vaatteissa ja hiuksissa.
  Iso hali
  Giac

  VastaaPoista
 2. The dolls have great characters. I cannot find a translator on your blog but I always love to see your work which is wonderful.
  Hugs, Drora

  VastaaPoista