lauantai 11. elokuuta 2018

Nukkekodin Barbietalot/The dollhouse of the dollhouse...

Olen alkanut viimeistelemään Willa Helmiinan lastenhuonetta. Muutoksiakin on tullut paljon ja tätä projektia olen tehnyt hiljalleen pitkin kesää. Lastenhuone kaipasi uusia leluja, niinpä tein pikku Helmiinalle Barbie talon. Mitat talossa ovat suunnilleen mittoja 1:12 kokoiselle Barbielle. Vaaleanpunainen kartano tulee Willa Helmiinaan ja punainen kartano tyttäreni leikkeihin . Hänkin halusi oman talon. Punaisesta talosta jätin kuitenkin huonekalut tekemättä, sillä 3-vuotiaan leikeissä ne eivät kestäisi, tiedä sitten kuinka kauan itse talokaan kestää. 


Talojen eteen tein pienet pihat...


ja kukkia piti tietenkin laittaa.


Vaaleanpunaiseen taloon tuli jonkin verran huonekaluja. Keittiön ja kylpyhuoneen jätin kuitenkin pois ihan puhtaasti tilan puutteen vuoksi. Lastenhuoneeseen ei nimittäin mahdu tämän isompaa taloa ja kolmikerrostakaan en viitsinyt tehdä, koska talo olisi tullut niin suureksi.


Pienen pieniä huonekaluja. Ruokapöydän tuolit vääntelin ohuesta rautalangasta.


Makuuhuoneessa on romanttinen pylvässänky...


ja muutama pienen pieni taulu.Näitä taloja oli hauska tehdä ja suosittelen muillekin kokeiltavaksi, mutta vinkkinä...ei kannata hosua ja hiljalleen tekee, niin ei tuskastu tuohon pieneen kokoon...ja tässäkin kohdin voi sanoa, että nälkä kasvoi syödessä, sillä taloista ei ollut tarkoitus tulla näin koristeellisia.

Ihanaa syksyn alkua kaikille!

I made some dollhouse of the dollhouse. This was a fun Project, though I almost lost my nerves because of the small size...just almost:)

Best regards: Lea

4 kommenttia:

 1. Hei Lea,
  Mitä hienoja projekteja. En usko, että aloittaisin tällaisen pienimuotoisen hankkeen. Menisin pähkinöihin. Teit fantastisen työn, joka loi kaikki yksityiskohdat ja kaikki näyttää hyvältä ja skaalautuu.
  Iso hali
  Giac

  VastaaPoista
 2. Hei Lea! Rauhaniemessä on ollut hiljaiseloa, mutta niinhän siellä välillä aina on. Taas ollaan mukana minimaailmoissa tauon jälkeen. Paljon olet tehnyt ja saanut aikaiseksi hienoa jälkeä. Kiva oli palata taas teidän mineilijoöiden seuraan. Oikein puuhakasta syksyn alkua! Kristiina ja nukkekoti Rauhaniemen väki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hissukseen on täälläkin tämä harrastus edennyt, muut touhut on vieneet niin paljon aikaa. Kesällä on kiva häärätä pihalla:)

   Poista