tiistai 21. elokuuta 2018

Valmis lastenhuone/Finished children's room...

Nyt kuulkaas näyttää siltä, että Willa Helmiina on täysin valmis ihan näillä hetkillä! Lastenhuoneen viimeistely oli jostain syystä jäänyt tekemättä, mikä on siinä mielessä outoa, että sehän on kaikista hauskin huone tehdä! Alkukesällä päätin ottaa tämän huoneen työn alle ja tovin sitä katseltuani totesin, että jokin tökkii. Tapetti ikkunallisesta seinältä ja prinsessa sängyn takaa sai lähteä ja päätin laittaa tilalle jotain rauhallisempaa ja turkoosia, joka sopisi paremmin tuon ihanan linna tapetin kanssa. Kaapista löytyi maalattavaa paksua tapettia, jonka maalasin vesiväreillä. Käytin vettä erittäin runsaasti ja ripustin pyykkinarulle kuivumaan. Värit levisivät hauskasti ja tuloksena oli liukuvärjätyt tapetit. Värikin oli juuri oikea linna tapetin kaveriksi. 


Aikaisemmin tekemäni kerrossänky uudistui myös. Sänky sai puuttuvan kaiteen yläpetiin ja väri vaihtui valkoisesta keltaiseen. Torniin tein viirin liehumaan kovettamalla puuvillakangasta liimavesi seoksella. Ompelin myös uudet tilkkupeitteet. Poikani taiteilivat tyynyt sängylle. He piirsivät tusseilla valkoiselle kankaalle kuvat, jotka ompelin tyynyiksi. Valmistin myös uuden isomman maton liimaamalla langanpätkiä puuvilla kankaalle. Matto pitäisi kylläkin vielä kiinnittää kaksipuolisella teipillä lattiaan, sillä reunat hieman aaltoilee.


Valmistin lapsille myös uuden seinähyllyn leluineen ja suuren pöydän ja pinnatuolit. Nyt on tilaa piirrellä ja tehdä läksyjä.
Prinsessa sänky uudistui myös hieman. Valkoinen prinsessa katos vaihtui pinkkiin ja tietenkin lapsille piti tehdä vaatekaappi.
Pikku Leo halusi intiaani päähineen.


Helmiinan toiveena oli Barbietalo ja Barbeja. No nyt on pikkuneidillä paljon nukkeja.Muutama pikku juttu pitää vielä näprätä ja sitten tämä talo on valmis. 3 vuotta olen tätä tehnyt! Sitten voikin keskittyä siihen Lundby Kartanoon enemmän.

Terkuin: Lea

I finally got the children´s room ready and of course, some changes came out. New blue wallpaper, bunk bed and lots of toys.

Best Regards: Lea

4 kommenttia:

 1. Ihanan raikkaan ja iloisen lastenhuoneen sait. Hurjan paljon olet tehnyt, lukiessakin hengästytti. Tuo on monen lapsen unelmahuone upeine ideoineen, tapetteineen ja tuo liukumäki, vau❣️Ei voi kuin ihastella 😍

  VastaaPoista
 2. Hei Lea,
  Mikä ihana lastentarha. Rakastan taustakuvaa Se asettaa täydellisen sävyn huoneeseen ja kaikki värit ja hauskat esineet ovat täysin tasapainossa.
  Upea työ!
  Iso hali
  Giac

  VastaaPoista
 3. Ei voi muuta sanoa, kuin kerrassaan ihastuttava! Sinulla on hienoja, luovia ideoita, kuten esim. tuo satutapetti oviseinällä. Mistä lienet tuonkin löytänyt? Samoin liukumäki sängyn päädyssä on aivan loistava keksintö, jonka voisi toteuttaa vaikka 1:1-koossa. :)

  VastaaPoista
 4. Värikkäältä näyttää! Kivoja ratkaisuja olet keksinyt. Minäkin ihastelen.

  Itse tehden talo ja sisustus valmistuvat joskus omasta mielestä tuskastuttavan hitaasti.koska päässä liikkuu kaikenlaisia ideoita ja niiden kimppuun olisi kiva jo päästä.

  Terkuin Sirkka

  VastaaPoista